Info

Boka ett kostnadsfritt möte. Vi tar en promenad så vi får träffa dig och din hund.

Då går vi igenom avtalet och du får titta in i Hundbussen.Välkommen med din ansökan.

Om du bestämmer dig, och vi tycker att din hund passar flocken, så erbjuder vi följande:


  • Vi kvitterar ut en nyckel så ni kan åka till jobbet när ni vill utan att behöva stressa med hunden till ett dagis.

  • Vi hämtar hunden från hemmets trygga miljö med nyckel
  • Hundbussen har ett eget kryp-in till hunden i form av en bur, inredd med en egen bädd samt filt och tillgång till vatten

  • Vi kör ut på äventyr på morgonen och går ut med hundarna.

  • En ny hund inskolas försiktigt in i flocken                                                            

  • Fordonet är godkänt av Jordbruksverket och Länsstyrelsen. (Det är rätt lufttemperatur, samt bra luftkvalitet även när motorn ej är igång vilket Länsstyrelsen har inspekterat)

  • Hundbussen AB har ansvarsförsäkring

  • Vi har gått hunddagisutbildning och praktisk flockhantering från Aurora Hundtjänst.

  • En normal dag hämtar vi hundar mellan 8-10, är i skogen ca 3 timmar med promenad och lek utifrån din hunds egna behov. Sista hunden kommer hem ca klockan 15 så att du har en glad och trött hund som välkomnar dig hem

  • Ingen hund blir lämnad ensam som på ett traditionellt hunddagis, utan vi är med samtliga hundar hela dagen
  • Löptikar stannar hemma under löpet
  • Vi tar endast emot kastrerade hanhundar
  • Kloklippning ingår för alla dagishundar 

Jan Spanedal - Hundägare med hunddagisutbildning och ägare av Hundbussen AB


Jag bor i Bromsten med min fru, hundarna Atari, och Pons, samt hönor. Jag kommer från Borås och flyttade till Stockholm i min ungdom. Jag har drivit städfirma samt jobbat som säljare och distributör i både musik och brödbranchen. Jag har i många år kört tung lastbil, och har yrkesförarkompetensutbildning för säkra transporter. Så ja vet hur man kör, utan att slösa på bränsle och natur.


När jag var liten hade vi olika hundar, en som dagishund och senare en egen engelsk bulldog som hette Vicki. Jag har alltid älskat hundar och nuvarande hunden Atari är en blandning av kinesisk nakenhund och toypudel. Och Pons är en spansk vattenhund Perro de agua espanol.


Jag bestämde mig för att jobba med Hundar 2018, och startade Hundbussen.


Det viktigaste för mig är att din hund är i fokus med tanke på dess individuella behov. En lugn hund får tid att få vara lite själv, och en energisk hund får leka lite vildare under uppsikt av mig, flockledaren. Du kan slappna av och fokusera på jobbet, och när du kommer hem har din hund fått rätt mängd roliga aktiviteter för kropp och sinne.


Idag jobbar jag som chef på Hundbussen AB, och är ansvarig för den dagliga driften.Hundbussen – Ett roligare hunddagis


Jan Spanedal Julia Mindell - Hundägare med erfarenhet av hundar via jobb på hunddagis, djuraffär, samt handhavande av problemhundar på Hundstallet. Hunddagisutbildning är på gång


Sen jag var liten har jag tagit hand om djur, men det är främst hundar som är min passion. Jag är noggrann, stresstålig, och flexibel vilket passar bra i Hundbussen. Med hundar måste man vara i nuet, och vara beredd på vad som helst. Hundar planerar inte direkt för morgondagen utan fångar nuet på ett härligt sätt. Jag hjälper dem att göra varje dag till den bästa. Alla individer har olika behov av fysisk och mental stimulans, och utmaningen att leverera det till dem gör jobbet så kul.


Mina hundar är Våfflan, och Oodie som båda är Alaskan malamute. Samt Peanut, som är en Prazský krysarík.


Jag har medverkat i TV3:s program unga mammor, och nu är det Hundbussen som gäller. Det är världens bästa och roligaste jobb. 


Madelene Åkerberg - Hundägare sedan barnsben. Utbildning på gymnasiet med inriktning hund. Pågående hunddagisutbildning.


Som person är jag positiv, trevlig, punktlig, noggrann, och ärlig. Jag är djurmänniska in i benmärgen och att jobba med hundar är det bästa som finns. Jag har praktiserat på massor med hunddagisar, och är glad att nu få jobba med Hundbussens hundar


Min hund heter Bulten.


Alexander Laugale


Jag är trevlig, mycket tålmodig, snäll, ansvarig, och en diciplinerad person. Det är lätt att umgås med mig, och framförallt älskar jag hundar. Jag jobbar alltid med mjuka metoder, och då hundarna läser mitt kroppspråk blir flocken lugn när jag går med dem i skogen. 


Mikaela Hennings - Erfaren hunddagisfröken , och hundägare


Jag har gått hunddagisutbildningen på Hundens hus, och har länge jobbat som dogwalker, och på flera hunddagis. Jag är social, aktiv, välorganiserad, noggrann och älskar djur.


Min hund heter Sam.


Frkbruhn 


Jag har jobbat i USA med airdaleterriers, haft egna hundar, och brukar vara hundvakt. Jag har snart läst klart hunddagisutbildningen, jobbar rationellt, och lugnt med hundarna, samt är ganska duktig på att köra Hundbussen på ett säkert sätt. 


Sara Lindblad


Hoppar in då, och då i Hundbussen när det behövs ett par extra händer.

"-Jag har älskat, och dragits till hundar sedan barnsben. Fokuserar framförallt på balansen i flocken, t. ex. att lugna den nervöse eller dominanta, och peppa den försiktiga eller gamla och trötta. 


Försöker få hundarna jag promenerar med att känna att de gör något tillsammans, att det är en flock med ett gemensamt mål, utforska vad som ligger framför oss. " 


Oxana


Hoppar in då, och då i Hundbussen när det behövs ett par extra händer.


NYHET! Hundbussen säljer nu världens finaste graverade namnbrickor till din hund av märket RedDingo Beställ din bricka genom att maila: reddingo@hundbussen.se

Katalogen hittar du här